Trecerea asta de la Crăciun la Mărțișor, prin Iubire…mie mi se pare #magică…pentru că…de fapt așa și este…

Întâi de toate… este “Iubire”
~~~
Așa că, inspirați de luna ce vine vrem să începem o nouă poveste…să fie oare de Iubire?! … Este cineva pregătit pentru un nou start?

Noi, românii, am putea spune că avem o lună întreagă pentru a sărbători IUBIREA …

Deși avem propria noastră zi care sărbătorește IUBIREA, pe care o numim Dragobete … și este pe 24 februarie, am primit cu bucurie în țara noastră și sărbătoarea “Valantine’s Day” iar pentru că este o ocazie specială și pozitivă, o sărbătorim cu recunoștință.

 Prin urmare, prefer să spun că Februarie este Luna Iubirii.

Așadar, pentru Luna Iubirii, am pregătit aceste fețe de pernă deosebite. Pot fi personalizate sau nu, după cum doriți și pot fi vândute două, în pereche, sau fiecare separat. Doar ca să știți, dacă vor fi aduse împreună, vor veni cu un mic „tablou” brodat cu cele două lebede prezentate.

Acum, ai un un/o iubit/ă?

I-ai face un astfel de cadou?

Iar dacă tot nu ți se pare că este suficient acest mic cadou ca să îi demonstrezi cât de mult o iubești poți adăuga și cerceii realizați 100% în micul nostru atelier, unde i-am proiectat, digitizat, brodat, și mărgelit.

Pentru mâinile dibace, care doresc să realizeze acești cercei la mașina personală de brodat, îi pot achiziționa de aici

Știm, nu putem compara prețul Iubirii cu aceste detalii, gestul de ale oferi însă, este magic și nu, nu vă îndrumăm să cumpărați neapărat aceste produse de la noi, noi doar vi le-am prezentat….dar, vă îndrumăm ca gestul de a oferi o atenție cât de mică persoanei iubite să îl faceți…și nu doar în această lună….ci MEREU.

Dacă totuși vă place ceva și de la noi, vă așteptăm cu drag să ne contactați și să discutăm toate detaliile…

 

 

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *